VISION

Göra lärjungar

New Life Church vill vara en församling som är passionerad för Jesus och som ständigt låter sig fyllas av den helige Ande. Vi vill leva för att ära Gud, betjäna människor och göra lärjungar. New Life ska vara en församling där varje medlem upptäcker och förstår sin kallelse samt skickliggörs i sitt uppdrag.

Tvåvingad

Vi vill vara en tvåvingad församling. Den ena vingen är söndagsgudstjänsten och den andra är lifegruppen mitt i veckan. Alla ska känna sig välkomna till gudstjänsten som ska präglas av Guds nåd och sanning. Vi vill att våra lifegrupper ska sjuda av liv och bli till en plats där vi kan betjäna och uppmuntra varandra.

Fokus på att nå nya människor med evangeliet

New Life Church sätter fokus på dem som inte har upptäckt frälsningen ännu. Därför ska församlingen vara sökarvänlig och ge utrymme för dem som inte är kyrkvana. Kyrkan kommer inte vänta på att människor kommer till dem, utan istället gå till människor i behov.

Änkan, den faderlöse, främlingen och den fattige

New Life Church vill vara en församling som är generös och byggs av människor som är villiga att uppoffra sig själva, som ger av sin tid och sina ägodelar. Ett av våra ledord är att bry sig om änkan, den faderlöse, främlingen och den fattige. Alltså mätta den hungrige, klä den nakne och ge bostad åt den bostadslöse, finnas med och starta företag som välsignar människor.

Internationell

New Life Church ska vara en förenande och befriande gemenskap av människor från alla jordens hörn. Där integration är på riktigt och enighet inte kommer på grund av bakgrund utan på grund av att man delar samma tro och är ett hjärta och en själ.

Naturligt övernaturlig

New Life Church vill vara en kyrka som öppnar upp för människor att ta emot mirakel från Gud och där det övernaturliga är ett naturligt inslag i det liv man lever för att betjäna människor. Vi ska vara en församling som förstår att använda Andens gåvor, tränar nya ledare och startar nya församlingar. Vi vill sända ut människor i hela världen!

Nästa generations ledare

New Life Church tror på att Guds smörjelse och nåd ska tillta från generation till generation. Vi vill utrusta barn och unga till att nå sin fulla potential i Jesus Kristus och hjälpa dem att gå längre och djupare än generationerna tidigare gjort.


GE EN GÅVA

Du är välkommen att vara med och göra visionen till en verklighet